Gr8 Roofs en Klomp sluiten aan bij Coninko.

Twee bedrijven sluiten zich in januari 2022 aan bij Coninko. Met toevoeging van GR8 Roofs (voorheen VW Daken, in Eindhoven) sluit Mike van Hoorn zich weer aan bij Coninko. Daarnaast sluit ook Klomp (Amsterdam) aan.

Samen sterk.

Door aan te sluiten bij Coninko kiezen Gr8 Roofs en Klomp voor het outsourcen van de inkoop en actieve kennisdeling. Op het gebied van digitalisering profiteren zij bovendien van de koppeling van het artikelbestand van Coninko met Gilde en Syntess.

Mark Hooijberg, directeur Coninko: “Onze ambitie is de komende tijd een duidelijke processtap te maken. We willen een volwaardige partner zijn door inzichten en stuurinformatie te bieden en door een echte verbinder te zijn tussen productie en verwerker. Ook willen we groeien, schaalgrootte bereiken en als Coninko kwalitatieve, digitale stappen maken. Wij heten Gr8 Roofs en Klomp van harte welkom.”

“Onze ambitie is de komende tijd een duidelijke processtap te maken.”

Coninko groeit conform ambitie

Gr8 Roofs.

Gr8 Roofs gelooft in partnerschap en biedt full-service dienstverlening. Het werkgebied van Gr8 Roofs bestrijkt heel Nederland. Zij zijn actief in nieuwbouw en de renovatiesector, voor zowel bouwbedrijven, vastgoedbedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen, woningbouwcorporaties en VvE’s. Zij kunnen elke plat-dak discipline verwerken en hebben een service en onderhoud afdeling.

Klomp.

Klomp is een allrounder in daken met vakspecialisten in energie, daken en gebouw gebonden installatie. Van restauratief leiwerk op een monumentaal pand tot zonnepanelen op nieuwbouwprojecten en prestatiegericht dakonderhoud voor omvangrijke vastgoedportefeuilles. Verduurzaming, kostenbeheersing en onderhoud staan bij hen hoog op de agenda. Klomp biedt als kennispartner up-to-date kennis van dakbedekkingen, isolatiematerialen en de nieuwste technieken.

Blijf op de hoogte.

Volg Coninko op Linkedin.

Lees verder.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.