Avada Accountant Demo

Dakenmonitor

De jaarlijkse update.

Coninko werkt samen met gespecialiseerd marktonderzoeksbureau Buildsight om jaarlijks alle Coninko bedrijven op de hoogte te houden van de marktsituatie in de bouwsector en specifiek de dakenmarkt.

Dakenmonitor2023-02-14T15:01:51+01:00

Klanten van Coninko krijgen jaarlijks een uitgebreide presentatie van de Dakenmonitor. Hier vind je de jaarlijkse hoofdpunten van de Dakenmonitor terug, sinds 2021. Het vakblad voor de platte dakenbranche Roofs, Buildsight en Coninko presenteren jaarlijks de hoofdpunten van de dakenmonitor in Roofs.

Buildsight.

Buildsight, marktonderzoeksbureau voor de bouwsector, brengt jaarlijks de nieuwbouwprognose voor de gehele bouw in Nederland in kaart. Dit doet zij op basis van gedegen en feitelijk veldonderzoek. Het maakt Buildsight tot de autoriteit op dit gebied. Het gespecialiseerde onderzoeksbureau is al 25 jaar actief in de Nederlandse bouw. Zij brengt de markt in kaart door op bouwlocaties ‘live’ te onderzoeken wat er gebeurt en welke materialen er worden toegepast. Daarmee is Buildsight een uniek onderzoeksbureau. Naast onderzoeken in Nederland doet Buildsight dat ook internationaal.

buildsight logo

Over de samenwerking met Buildsight.

Buildsight directeur Michel van Eekert en Coninko directeur Mark Hooijberg werken al ruim 20 jaar samen. “Het was voor mij heel logisch om Michel te benaderen om vanuit zijn kennis en expertise waardevolle marktinformatie te krijgen voor Coninko”, zegt Mark. “Als Coninko willen we meer zijn en meer doen, voor al onze partners. Zowel aan de afnemende kant als aan de leverende kant.”

Presentatie via Roofs.

In het toonaangevende vakblad voor de dakensector in Nederland, het blad Roofs, vind je maandelijks uiteenlopende onderwerpen over de ontwikkelingen en technieken op het vakgebied daken. De redactie van Roofs brengt vakgerichte informatie onder de aandacht bij een brede lezersgroep. Deze lezer is betrokken bij besluitvorming, ontwerp of andere werkzaamheden met betrekking tot het dak. Vakblad Roofs werkt samen met specialisten die vanuit hun functies bij uiteenlopende organisaties en -bedrijven in de dakenbranche de ontwikkeling van de dakenbranche nauwgezet volgen en mede richting geven.

roofs logo

Samenwerking dakenmonitor Buildsight en Coninko.

Buildsight directeur Michel van Eekert en Coninko directeur Mark Hooijberg werken al ruim 20 jaar “Het was voor mij heel logisch om Michel te benaderen om vanuit zijn kennis en expertise waardevolle marktinformatie te krijgen voor Coninko”, zegt Mark. “Als Coninko willen we meer zijn en meer doen, voor al onze partners. Zowel aan de afnemende kant als aan de leverende kant.”

Buildsight, marktonderzoeksbureau voor de bouwsector.

Buildsight, een autoriteit in de Nederlandse bouwsector, is als gespecialiseerd onderzoeksbureau al 25 jaar actief in de Nederlandse bouw. Zij brengt de markt in kaart door op bouwlocaties ‘live’ te onderzoeken wat er gebeurt en welke materialen er worden toegepast. Daarmee is Buildsight een uniek onderzoeksbureau. Naast onderzoeken in Nederland doet Buildsight dat ook internationaal.

Vakblad Roofs, objectieve vakblad voor de dakenbranche.

Het vakblad voor de platte dakenbranche Roofs, Buildsight en Coninko presenteren jaarlijks de hoofdpunten van de dakenmonitor in Roofs.

Blijf op de hoogte.

Volg Coninko op Linkedin.

Neem direct contact op.

Wij vertellen graag meer over de voordelen van Coninko.