21 april 2022 vond de eerste Coninko klantendag van dit jaar plaats, met een zeer hoge opkomst! Met een lekker voorjaarszonnetje, op een mooie locatie in Soest én met een bomvol programma, want Coninko is volop in beweging.

Coninko, samen succesvol.

Mark Hooijberg, directeur bij Coninko, trapte de dag af. Wat betekent ‘Coninko, Samen Succesvol’? Dat komt er in het kort op neer dat Coninko als partner van klanten en leveranciers voor duurzame groei en langdurig succes gaat. Vanuit kwalitatief en oprecht partnerschap. En dat zowel op financieel, commercieel als operationeel gebied. “Samen bouwen. Samen delen. Samen succesvol zijn,” zoals Mark het samenvat. De aanwezigen kregen als eersten een sneakpeak van de nieuwe huisstijl en website, waar onder andere interessante klant- en leverancierservaringen gedeeld worden.

“Samen bouwen. Samen delen. Samen succesvol zijn.”

Uitdagende omstandigheden in de dakenbranche.

Natuurlijk was er volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de extreme marktomstandigheden waar we momenteel mee te maken hebben. Zowel de prijsstijgingen als grondstof- en materiaalschaarste kwamen uitgebreid aan bod. De beschikbaarheid en prijzen hebben in ieder geval de volle aandacht van iedereen in de zaal!

Coninko klantendag

Stappen voorwaarts.

De procesoptimalisatie waar Coninko momenteel op focust om een ambitieuze stap te kunnen zetten, kwam in verschillende programmaonderdelen aan bod. Zo was er een korte terugkijk op 2021, en volgden er diverse updates over bijvoorbeeld het artikelbeheer, inzicht door digitalisering en procesautomatisering. Mark benadrukte waarom juist hierop de focus nu ligt: “We willen een volwaardige partner zijn door inzichten en stuurinformatie te bieden en door een echte verbinder te zijn tussen productie en verwerker. Ook willen we groeien, schaalgrootte bereiken en als Coninko kwalitatieve, digitale stappen maken.”

Coninko klantendag

Gedurende de dag kregen een viertal leveranciers het podium: BMI Icopal, Roval, Kingspan en Derbigum. Zij deelden hun actuele kennis, ervaringen en verduurzamingsambities met de geïnteresseerde toehoorders. De middag werd inspirerend afgesloten door succesvol ondernemer en coureur Tim Coronel, die de aanwezigen wist te overtuigen om het vooral ook eens anders te doen. Het aansluitende diner was een gezellige afsluiter van deze geslaagde dag. Op naar de volgende Coninko klantendag!

Coninko klantendag

Sfeer proeven?

Bekijk de impressie van de Coninko klantendag april 2022.

Wil je als professioneel, groot dakdekkersbedrijf meer weten over het aansluiten bij Coninko? Neem dan eens contact met ons op.

Blijf op de hoogte.

Volg Coninko op Linkedin.

Lees verder.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.