“Coninko biedt me een stukje rust op het gebied van inkoop. Normaal gesproken moet ik als zelfstandige met een middelgroot dakdekkersbedrijf alle leveranciers en het onderhoud zelf regelen en het maken van prijsafspraken vergt veel tijd.

Dankzij Coninko kan ik werken met een goede raamovereenkomst, met daarbinnen genoeg keuze. Met bonussen, structuren en betalingscondities die ik als individueel bedrijf niet voor elkaar krijg, omdat mijn volumes hiervoor simpelweg niet toereikend zijn. Er openen zich deuren die anders gesloten blijven. Daardoor kan ik bovendien een goede, inhoudelijke relatie onderhouden met mijn leveranciers en dat geeft rust.

“De toegevoegde waarde van Coninko zit voor mij vooral in de scherpe inkoop, de goede betalingscondities en de sterke bonusregeling.”

De laatste tijd worden er flinke verbeterstappen gezet binnen Coninko. De huidige situatie met almaar hogere prijsniveaus voor bijvoorbeeld aluminium en steenwol veroorzaken toenemende uitdagingen en zorgen er wel voor dat we samen scherp moeten blijven. Het is natuurlijk het algemene beeld in de hele markt, maar uiteindelijk moet alles wel betaalbaar blijven. Het vastleggen van de prijzen wordt lastiger. Fluctuaties moeten we zien te voorkomen, ook als dit betekent dat die prijsniveaus door de huidige marktsituatie hoog zijn. Want een langere prijsvastheid is bij mijn opdrachtgevers zeer gewenst, net als betrouwbare levertijden voor projecten die al dan niet uitgesteld worden.

Maar ik kan Coninko dus zeker van harte aanbevelen als het gaat over scherpe inkoop, goede betalingscondities en sterke bonusregelingen.”

erik maas profielfoto

Feenstra Dakbedekkingen.

Feenstra Dakbedekking uit Friesland heeft sinds 1994 ervaring in alle soorten en maten dakbedekking voor elk dak. Of het nu gaat over het dak van een dakkapel, garage, woning of bedrijfspand. Onder het motto “Wy baarne der yn” levert het team vakwerk. Het dakbedekkingsbedrijf is gespecialiseerd in allerlei soorten dakbedekking, dakrenovatie en -onderhoud, zinkwerk, dakinspecties en permanente valbeveiliging.

Willem Feenstra

Eigenaar – Feenstra Dakbedekkingen

Meer klantverhalen.

Martens Dakbedekkingen.

“Er zijn ervaren bedrijven aangesloten, met mensen die al lang in ons vak actief zijn.”

Verbidak.

“Samen met andere grote dakdekkers delen we de kennis en inkoop en dat levert ons veel voordeel op.”

Kwerreveld Dakbedekkingen B.V.

“Coninko is een professionele, gewaardeerde en vooruitstrevende inkooporganisatie.”

De klanten van Coninko.

Hieronder vind je onze trouwe klanten. Staan jullie er binnenkort ook bij?

voormolen logo
hd daksystemen logo
martens logo
gr8roofs logo
verbi-dak logo
verkoelen logo
van venrooy logo
technodak logo
cazdak logo
schadenberg logo
rosmalen logo
zaanstad dakwerken logo
olster logo
lukasse logo
kwerreveld logo
finkenflugel logo
klomp logo
feenstra logo
hoekdak logo

De voordelen van Coninko.

Het beste resultaat op het dak. Daar doen we het voor. Op financieel, commercieel en operationeel gebied draaien we continu aan de knoppen om dit samen te bereiken.

coninko logo
 • Aantrekkelijke bonus.
 • Scherpe inkoop- en betalingscondities.
 • Digitaal artikelbestand.
 • Grote tijdsbesparing.
 • Strategische partnerships.
 • Up-to-date kennisniveau.
 • Innovatie en nieuwe concepten.
 • Mee in de verduurzaming.
 • Digitalisering en automatisering.
 • Grondstoffen, materialen en beschikbaarheid.
 • Data voor meer inzicht.
 • Een hoger verwerkingsniveau.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.