Kwerreveld Dakbedekkingen B.V. is sinds het begin aangesloten bij Coninko, omdat de kracht van volume inkopen groot is en we daar dus inkoopvoordeel mee behalen. Coninko is een professionele, gewaardeerde en vooruitstrevende inkooporganisatie. Samen treden we krachtiger op richting leveranciers, wat onze positie naar leveranciers versterkt.

De gecentraliseerde prijzen en de gedigitaliseerde prijsinformatie in de database leveren ons bovendien een tijdsbesparing op bij het verwerken van de inkoopprijzen. Het kost ons echt minder tijd om het in onze eigen systemen te implementeren. En we profiteren van een aantrekkelijke bonusregeling.

“Het meest waardevolle is dat Coninko ons ontzorgt als het gaat over de juiste prijzen, het digitaal artikelbestand en de tijdsbesparing.”

In de praktijk heeft de Coninko-club nog meer voordelen. We kunnen bijvoorbeeld onderling ervaringen delen als je ergens tegenaan loopt. En direct schakelen als er iets is. Is het uniek of voor de anderen ook herkenbaar? Als je gebreken signaleert, kan Coninko de leverancier hiervan op de hoogte stellen namens ons allemaal. Dankzij data van Coninko krijgen we snel inzicht in prijswijzigingen, beschikbaarheid van materialen en noviteiten. Ook kunnen we samen als verwerkers meer druk opleggen bij leveranciers om bijvoorbeeld verduurzaming te versnellen.

In een veranderende markt is juist de bestendigheid van onze dakdekkersbedrijven belangrijk. We moeten ons niet laten dirigeren door leveranciers met complete eigen concepten, waardoor we uiteindelijk alleen nog de handjes mogen leveren. Dat komt de kwaliteit en objectiviteit zeker niet ten goede. Vakkennis en veiligheid moeten gewaarborgd worden. En dat doe je met gecertificeerde dakdekkersbedrijven die volgens de vakrichtlijnen werken. Door samen te werken bereiken we hierin het meeste.

Ikzelf zie dan ook graag een nog intensievere samenwerking tussen de bij Coninko aangesloten bedrijven. Ik denk ook zeker dat Coninko bepaalde kwalitatieve eisen kan stellen aan hetgeen we samen inkopen, waardoor het als een soort ‘keurmerk’ gaat dienen. Zo’n kwalitatieve bodem mag zij zeker eisen van haar klanten en leveranciers. Ook een uitbreiding van platte daken in de richting van groene daken, hellende daken en de complete gebouwschil zie ik voor me voor de toekomst van Coninko.

erik maas profielfoto

Kwerreveld Dakbedekkingen B.V.

Kwerreveld Dakbedekkingen B.V. is sinds 1957 een toonaangevend dakdekkersbedrijf in de renovatie- en nieuwbouwmarkt. Kwalitatief goede daken en innovatieve oplossingen zijn speerpunten in de visie van Kwerreveld. Zij voeren alles uit volgens de huidige richtlijnen van Veiligheid, Kwaliteit, MVO en Duurzaamheid. Innovatie en het gebruik van de meest moderne materialen vormen de rode draad in de groei en bloei die Kwerreveld Dakbedekkingen B.V. sinds haar oprichting heeft doorgemaakt. Het uitvoeren van duurzame daken, daktuinen en gebruiksdaken behoren tot de reguliere werkzaamheden.

Dave van Zantvoort

Directeur-eigenaar – Kwerreveld Dakbedekkingen B.V.

Meer klantverhalen.

Verkoelen Dakspecialisten.

“Meer inkoopslagkracht, maar ook om het kennisdelen en het uitwisselen van ervaringen.”

Verbidak.

“Samen met andere grote dakdekkers delen we de kennis en inkoop en dat levert ons veel voordeel op.”

Martens Dakbedekkingen.

“Er zijn ervaren bedrijven aangesloten, met mensen die al lang in ons vak actief zijn.”

De klanten van Coninko.

Hieronder vind je onze trouwe klanten. Staan jullie er binnenkort ook bij?

voormolen logo
hd daksystemen logo
martens logo
gr8roofs logo
verbi-dak logo
verkoelen logo
van venrooy logo
technodak logo
cazdak logo
schadenberg logo
rosmalen logo
zaanstad dakwerken logo
olster logo
lukasse logo
kwerreveld logo
finkenflugel logo
klomp logo
feenstra logo
hoekdak logo

De voordelen van Coninko.

Het beste resultaat op het dak. Daar doen we het voor. Op financieel, commercieel en operationeel gebied draaien we continu aan de knoppen om dit samen te bereiken.

coninko logo
 • Aantrekkelijke bonus.
 • Scherpe inkoop- en betalingscondities.
 • Digitaal artikelbestand.
 • Grote tijdsbesparing.
 • Strategische partnerships.
 • Up-to-date kennisniveau.
 • Innovatie en nieuwe concepten.
 • Mee in de verduurzaming.
 • Digitalisering en automatisering.
 • Grondstoffen, materialen en beschikbaarheid.
 • Data voor meer inzicht.
 • Een hoger verwerkingsniveau.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.