Ik ben destijds door meerdere inkoopgroepen gevraagd om aan te sluiten. Bij Coninko had ik het beste gevoel. Er zijn ervaren bedrijven aangesloten, met mensen die al lang in ons vak actief zijn. Vaak al van generatie op generatie. Ik kan dus veel van de anderen leren. Ik ben één van de jongere deelnemers. Bovendien heb ik zelf 20 jaar op het dak gestaan, dus ik kom ook met andere ideeën, met een andere blik op zaken.

Voor ons bedrijf zijn de ingangen om bij alle leveranciers rechtstreeks te kopen heel belangrijk. Voorheen kon ik slechts bij een aantal leveranciers rechtstreeks kopen. Door aan te sluiten bij Coninko heb ik niet alleen met betere marges te maken, maar ook de kortere communicatielijnen zijn heel belangrijk. De logistiek verloopt hierdoor vaak een stuk beter, iets wordt sneller opgelost. Ik bespaar hierdoor veel tijd en er is gewoon minder ruis dan wanneer je met tussenleveranciers te maken hebt.

Ook profiteer ik van de scherpe inkoop- en betalingscondities en een aantrekkelijke bonus. In deze roerige tijden van prijsstijgingen en materiaaltekorten is het nog belangrijker om snel en duidelijk te kunnen handelen. Het samenwerken met Coninko-collega-bedrijven, verspreid door het land, elkaar helpen wanneer nodig, ook landelijk, dat is misschien nog wel het meest waardevolle van Coninko.

“De korte lijnen met leveranciers en samen sterk staan bij uitdagingen, dat is voor mij de kracht van Coninko.”

Verduurzaming en recycling staan bij mij hoog op de agenda. Uiteraard voor een beter klimaat, maar ook om de kosten te drukken. Isolatieafval en gebruikte dakbedekking sturen we terug naar de leveranciers. Plastic zakken, folie, karton: we recyclen bij Martens Dakbedekkingen al zoveel mogelijk. Ik denk zeker dat we ook binnen Coninko samen grootschaliger en verder meekunnen in de verduurzaming.

haico martens profielfoto

Over Martens Dakbedekkingen B.V.

Martens Dakbedekkingen B.V. uit Gemert is er voor alle platte daken, isolatie-, lood- en zinkwerken voor de zakelijke markt in de regio. Van bitumineuze en kunststof dakbedekkingen en dakisolatie tot dakrenovatie en reparatiewerkzaamheden en van onderhoudscontracten tot dakinspecties. Maar ook bijvoorbeeld noodvoorzieningen, lichtkoepels en waterhuishouding behoren tot de dienstverlening. Martens Dakbedekkingen is aangesloten bij BIKUDAK en brancheorganisatie VEBIDAK. Daarnaast is het een Fundeon-erkend leerbedrijf. De 20 medewerkers zijn ervaren, gediplomeerde vakmensen die werken volgens alle voorschriften waarbij veiligheid voorop staat.

Haico Martens

Directeur-eigenaar – Martens Dakbedekkingen

Meer klantverhalen.

Verkoelen Dakspecialisten.

“Meer inkoopslagkracht, maar ook om het kennisdelen en het uitwisselen van ervaringen.”

Verbidak.

“Samen met andere grote dakdekkers delen we de kennis en inkoop en dat levert ons veel voordeel op.”

Kwerreveld Dakbedekkingen B.V.

“Coninko is een professionele, gewaardeerde en vooruitstrevende inkooporganisatie.”

De klanten van Coninko.

Hieronder vind je onze trouwe klanten. Staan jullie er binnenkort ook bij?

voormolen logo
hd daksystemen logo
martens logo
gr8roofs logo
verbi-dak logo
verkoelen logo
van venrooy logo
technodak logo
cazdak logo
schadenberg logo
rosmalen logo
zaanstad dakwerken logo
olster logo
lukasse logo
kwerreveld logo
finkenflugel logo
klomp logo
feenstra logo
hoekdak logo

De voordelen van Coninko.

Het beste resultaat op het dak. Daar doen we het voor. Op financieel, commercieel en operationeel gebied draaien we continu aan de knoppen om dit samen te bereiken.

coninko logo
 • Aantrekkelijke bonus.
 • Scherpe inkoop- en betalingscondities.
 • Digitaal artikelbestand.
 • Grote tijdsbesparing.
 • Strategische partnerships.
 • Up-to-date kennisniveau.
 • Innovatie en nieuwe concepten.
 • Mee in de verduurzaming.
 • Digitalisering en automatisering.
 • Grondstoffen, materialen en beschikbaarheid.
 • Data voor meer inzicht.
 • Een hoger verwerkingsniveau.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.