Verkoelen Dakspecialisten is destijds aangesloten bij Coninko om landelijk meer slagkracht te krijgen. Meer inkoopslagkracht, maar ook om het kennisdelen en het uitwisselen van ervaringen met collega-bedrijven. Hierdoor hebben we onderling een goede relatie opgebouwd binnen het samenwerkingsverband en kunnen we elkaar makkelijker vinden.

En natuurlijk profiteren we van een gunstige inkoop, waardoor we betere aanbiedingen naar onze klanten kunnen doen. Artikelenbeheer, calculaties en prijsafspraken, het is allemaal up-to-date. Ben je een professionele partij, wil je samenwerken, kennis en kunde delen en heb je het juiste volume, of streef je daarnaar, dan is aansluiten bij Coninko een echte aanrader.

Samen leggen we ook makkelijker de link richting toeleverende bedrijven. Coninko is één van de grotere inkooporganisaties in de markt, dus we worden serieus genomen. Zo schakelen we rechtstreeks met fabrikanten zonder tussenhandel. Op basis van partnerschap kunnen we met hen snel schakelen bij calamiteiten, leveringsperikelen en prijsstijgingen. Dat blijkt ook erg waardevol in de huidige roerige tijd, omdat we ons gesteund voelen door fabrikanten en we met elkaar blijven zoeken naar de beste invulling.

“Coninko staat voor mij voor scherpe strategische inkoop, slagkracht door volume en hoogwaardige samenwerking.”

Kijkend naar de huidige grondstoffenschaarste, moeten we als markt met elkaar innovatiever worden als het gaat over de inzet van andere grondstoffen en het hergebruik van huidige grondstoffen. Dit is nu actueel, maar het belang ervan neemt alleen maar verder toe. We moeten er samen voor zorgen dat we voldoende grondstoffen hebben en blijven houden.

In de keten moeten we hierin met elkaar optrekken, want de producent heeft ons als applicateurs nodig voor de ontwikkeling en wij hebben hen nodig om innovaties op gang te brengen. Door samen pilots en testcases te draaien en daarna volume te creëren. Coninko kan zo een aanjager van innovatie zijn, zowel op het gebied van product- als systeeminnovaties.

erik maas profielfoto

Over Verkoelen Dakspecialisten.

Verkoelen Dakspecialisten – dat in 2022 maar liefst 100 jaar bestaat – is gespecialiseerd in restauratie en renovatie van vrijwel alle soorten daken. Vanuit de visie van ‘een zorgeloos dak op maat’ levert Verkoelen – na een weloverwogen advies – de aanleg van het dak, restauratie en onderhoud. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, bewijzen de uitgebreide erkenningen en certificeringen. Bovendien staat continu hoog op de agenda hoe zij het bedrijf, de processen, producten en diensten duurzamer kan maken.

Erik Maas

Algemeen directeur en mede-eigenaar – Verkoelen Dakspecialisten

Meer klantverhalen.

Martens Dakbedekkingen.

“Er zijn ervaren bedrijven aangesloten, met mensen die al lang in ons vak actief zijn.”

Verbidak.

“Samen met andere grote dakdekkers delen we de kennis en inkoop en dat levert ons veel voordeel op.”

Kwerreveld Dakbedekkingen B.V.

“Coninko is een professionele, gewaardeerde en vooruitstrevende inkooporganisatie.”

De klanten van Coninko.

Hieronder vind je onze trouwe klanten. Staan jullie er binnenkort ook bij?

voormolen logo
hd daksystemen logo
martens logo
gr8roofs logo
verbi-dak logo
verkoelen logo
van venrooy logo
technodak logo
cazdak logo
schadenberg logo
rosmalen logo
zaanstad dakwerken logo
olster logo
lukasse logo
kwerreveld logo
finkenflugel logo
klomp logo
feenstra logo
hoekdak logo

De voordelen van Coninko.

Het beste resultaat op het dak. Daar doen we het voor. Op financieel, commercieel en operationeel gebied draaien we continu aan de knoppen om dit samen te bereiken.

coninko logo
 • Aantrekkelijke bonus.
 • Scherpe inkoop- en betalingscondities.
 • Digitaal artikelbestand.
 • Grote tijdsbesparing.
 • Strategische partnerships.
 • Up-to-date kennisniveau.
 • Innovatie en nieuwe concepten.
 • Mee in de verduurzaming.
 • Digitalisering en automatisering.
 • Grondstoffen, materialen en beschikbaarheid.
 • Data voor meer inzicht.
 • Een hoger verwerkingsniveau.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.