Leveranciers in de dakenbranche bereiken meer door aan te sluiten bij inkooporganisatie Coninko. Dankzij deze club van grote dakdekkersbedrijven profiteren aangesloten leveranciers van interessante volumes en kennisdeling. Door de collectieve aanpak wordt je business efficiënter. Ga strategische partnerships aan op het gebied van duurzaamheid, innovatie en digitalisering. Leer bovendien van je klanten. Creëer met ons duurzame business, want dat betekent samen succesvol zijn.

IKO B.V.

“Al sinds de oprichting zijn we aangesloten bij Coninko, destijds dankzij reeds kopende klanten van ons die bij Coninko aansloten. Voor ons als leverancier is natuurlijk het volume interessant om aan te sluiten bij een groep van grote dakdekkersbedrijven. Maar ook de collectieve aanpak, het van elkaar leren en de gezelligheid brengen ons veel.”

wouter sikking profielfoto
Rob van Leeuwen profielfoto

Unilin Insulation.

“Coninko is een fijne partner om mee samen te werken. Omdat er goede communicatie onderling is tussen Coninko en Unilin, maar ook tussen klanten van Coninko en wij als leverancier. We zijn destijds via één van de klanten in aanraking gekomen met Coninko en zo in 2018 kernleverancier geworden. Kort na de bekrachtiging van de samenwerking is de hele groep bij onze Utherm PIR-platenfabriek in Desselgem, België op bezoek geweest. Dat was een prettige manier om elkaar beter te leren kennen in een informele sfeer.”

Derbigum.

“Al sinds de oprichting van Coninko zijn wij als leverancier aangesloten. Wij gaan voor kwaliteit en daarvoor zijn goede, professionele dakdekkersbedrijven nodig. Bedrijven die onze producten en concepten in de markt willen zetten en dat op de juiste manier doen. Coninko en haar klanten hebben – naast meer marktaandeel – ook gezorgd voor verbreding van onze markt. En voor meer herkenbaarheid in de markt. Betrouwbaarheid, continuïteit en plezierig samenwerking, dat is voor mij Coninko.”

John Poppelaars profielfoto
Wilbert Elissen profielfoto

SOPREMA.

“SOPREMA is al heel lang leverancierspartner van Coninko en wil dat graag ook nog heel lang blijven. Coninko vinden we namelijk een club van professionele bedrijven die organisatorisch sterk is, met een goed relatienetwerk in de markt en veel kennis en kunde van het platte dak. Bovendien gaat het, naast een goed product en de juiste prijs, om innovatie en zeker ook om de relatie. Dat past uitstekend bij hoe we bij SOPREMA graag samenwerken.”

Eurosafe.

“Eurosafe is al meer dan vijftien jaar leverancier bij Coninko. Het is een mooie groep bedrijven om aan te mogen leveren. De Coninko-bedrijven hebben oog voor de lange termijn. Dat helpt Eurosafe om het bereik te vergroten en biedt ons continuïteit. Niet onbelangrijk in een veiligheidsmarkt waar consolidatie plaatsvindt. De grote hoeveelheid vaste afzet biedt Eurosafe stabiliteit en continuïteit in cashflow. Bovendien wordt er keurig op tijd betaald.”

Mark Dubbink profielfoto

De voordelen voor leveranciers.

Bekijk de aangesloten dakdekkers­bedrijven van Coninko.

Lees ook de afzonderlijke klantverhalen.