Al sinds de oprichting van Coninko zijn wij van Derbigum als leverancier aangesloten. Wij gaan voor kwaliteit en daarvoor zijn goede, professionele dakdekkersbedrijven nodig. Bedrijven die onze producten en concepten in de markt willen zetten en dat op de juiste manier doen. Coninko en haar klanten hebben – naast meer marktaandeel – ook gezorgd voor verbreding van onze markt. En voor meer herkenbaarheid in de markt. Betrouwbaarheid, continuïteit en plezierige samenwerking, dat is voor mij Coninko.

Bovendien versterken we elkaar ook in de samenwerking als je naar onze gezamenlijke marketingactiviteiten kijkt. Het is heel mooi om te zien dat Coninko niet alleen producten, maar ook concepten in de markt zet. Kijk maar naar ons partnerschap rondom het No Roof To Waste-concept van Derbigum. De betrokkenheid vanuit Coninko, ook bij wat er allemaal achter zit en hoe het uitgedragen wordt naar de markt, dat is bijzonder. Weet je, alleen rollen verkopen, dat is niet zo moeilijk, maar concepten mee in de markt zetten en klanten van Coninko die dat ook echt dragen, dat is uniek!

“Coninko is een betrouwbare club die continuïteit biedt en een prettige samenwerking.”

Ik zou Coninko zeker aanbevelen bij anderen in de dakenbranche die zorgeloos willen samenwerken. De communicatie met Coninko, in het bijzonder met Mark Hooijberg, is zeer goed. Dat is echt super. Vanuit je functie binnen een inkooporganisatie kun je je natuurlijk als sec inkoper opstellen. Maar door vooral menselijk met elkaar om te gaan, elkaar te begrijpen, kun je er samen het beste uithalen. Zeker in roerige tijden is het belangrijk dat alle belangen afgewogen worden. Er is geen ruimte voor egoïsme. En dat is erg prettig in de samenwerking met Coninko, het draait echt om samen.

wouter sikking profielfoto

Over Derbigum

Derbigum is een 100% Belgisch familiebedrijf, sinds zijn oprichting in 1932, staat maatschappelijke verantwoordelijkheid in zijn DNA ingeschreven. Waterdichtingsoplossingen aanbieden met een bewezen duurzaamheid is steeds een van de pijlers van zijn milieu-engagement geweest.

John Poppelaars

Directeur – Derbigum Nederland

De leveranciers van Coninko.

velux commercial logo
carlisle logo
antragaz logo
wiltec logo
ags logo
anjo logo
rez dakveiligheid logo
icopal logo
kingspan logo
quality roofing systems logo
isobouw logo
wecal logo
van wylick logo
roval logo
boels rental logo
soprema logo
iko logo
guardian logo
freriks werken logo
fons meeder logo
zoontjens logo
fihuma logo
eurosafe solutions logo
rockwool logo
sealeco logo
unilin insulation logo
cpe logo

De voordelen van Coninko.

Het beste resultaat op het dak. Daar doen we het voor. Op financieel, commercieel en operationeel gebied draaien we continu aan de knoppen om dit samen te bereiken.

coninko logo
 • Aantrekkelijke bonus.
 • Scherpe inkoop- en betalingscondities.
 • Digitaal artikelbestand.
 • Grote tijdsbesparing.
 • Strategische partnerships.
 • Up-to-date kennisniveau.
 • Innovatie en nieuwe concepten.
 • Mee in de verduurzaming.
 • Digitalisering en automatisering.
 • Grondstoffen, materialen en beschikbaarheid.
 • Data voor meer inzicht.
 • Een hoger verwerkingsniveau.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.