Coninko is een fijne partner om mee samen te werken. Omdat er goede communicatie onderling is tussen Coninko en Unilin, maar ook tussen klanten van Coninko en wij als leverancier. We zijn destijds via één van de klanten in aanraking gekomen met Coninko en zo in 2018 kernleverancier geworden. Kort na de bekrachtiging van de samenwerking is de hele groep bij onze Utherm PIR-platenfabriek in Desselgem, België op bezoek geweest. Dat was een prettige manier om elkaar beter te leren kennen in een informele sfeer.

Het meest waardevolle aan de relatie is de open communicatie. Partnerschap is cruciaal. Zeker in deze roerige tijden met grondstofschaarste en prijsstijgingen. Het helpt dan enorm om samen goed te blijven communiceren, om het volume op niveau te kunnen houden en de voortgang op de projecten te waarborgen. Dat is ook het prettige aan Coninko: we kunnen echt sparren met elkaar en ieders belang wordt meegewogen.

“Coninko is een hele sterke organisatie.”

De samenwerking met Coninko heeft ons groei gebracht, in de zin van het verwerven van marktaandeel. We leveren nu met Coninko breder in de markt. Er zijn korte lijntjes met de Coninko-klanten. Ik daag Coninko-klanten die wij tot op heden nog niet beleveren dan ook graag uit om hen te overtuigen van wat we voor hen kunnen betekenen, zodra de grondstofproblematiek weer achter ons ligt.

Er wordt bij Coninko een echte digitaliseringsslag gemaakt. Hierin willen we ook de samenwerking vinden. Het gezamenlijke doel is het elkaar zo makkelijk mogelijk maken. Zelf zijn we nu druk met allerlei verduurzamingstrajecten, waarbij Coninko graag aanhaakt en meedenkt. Het is goed om de vooruitstrevendheid hierin ook bij Coninko te zien. Ook op technisch vlak kunnen we elkaar nog versterken.

Krachten bundelen is altijd goed, want samen kom je verder. De mogelijkheden zijn er. Wij bezoeken bouwprojecten, begeleiden bouwstromen, eigenlijk doen we alles om leveringen zo soepel mogelijk te laten verlopen. We kunnen dus veel leren van elkaar. Ook in deze roerige tijden willen we er samen alles aan doen om er een mooi jaar van te maken. Zoals aangegeven is partnerschap hierin het sleutelwoord en dat ervaar ik ook echt zo met Coninko. Er is de wil om samen te groeien, samen meer te doen, elkaar echt te helpen.

wouter sikking profielfoto

Over Unilin Insulation

Unilin Insulation, behorende tot de Unilin-groep, produceert PIR-isolatieplaten en zelfdragende dakelementen. Deze divisie maakt deel uit van de Unilin-groep en is Europees actief met meerdere productie- en salessites. Unilin maakt deel uit van het Amerikaanse beursgenoteerde Mohawk Industries, wereldwijd marktleider in vloerbekleding. Het bouwproces wordt steeds complexer. Unilin ontzorgt niet alleen als het gaat over technische prestaties van de producten, maar is ook gesprekspartner die met je zoekt naar de geschikte oplossing voor je project.

Rob van Leeuwen

Sales Manager – Unilin Insulation

De leveranciers van Coninko.

velux commercial logo
carlisle logo
antragaz logo
wiltec logo
ags logo
anjo logo
rez dakveiligheid logo
icopal logo
kingspan logo
quality roofing systems logo
isobouw logo
wecal logo
van wylick logo
roval logo
boels rental logo
soprema logo
iko logo
guardian logo
freriks werken logo
fons meeder logo
zoontjens logo
fihuma logo
eurosafe solutions logo
rockwool logo
sealeco logo
unilin insulation logo
cpe logo

De voordelen van Coninko.

Het beste resultaat op het dak. Daar doen we het voor. Op financieel, commercieel en operationeel gebied draaien we continu aan de knoppen om dit samen te bereiken.

coninko logo
 • Aantrekkelijke bonus.
 • Scherpe inkoop- en betalingscondities.
 • Digitaal artikelbestand.
 • Grote tijdsbesparing.
 • Strategische partnerships.
 • Up-to-date kennisniveau.
 • Innovatie en nieuwe concepten.
 • Mee in de verduurzaming.
 • Digitalisering en automatisering.
 • Grondstoffen, materialen en beschikbaarheid.
 • Data voor meer inzicht.
 • Een hoger verwerkingsniveau.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.