Donderdag 13 oktober 2022 vond alweer de tweede Coninko klantendag van dit jaar plaats. Op de kunstzinnige locatie Atelier 300c in Amersfoort werden Coninko’s klanten bijgepraat rondom diverse inhoudelijk zeer interessante en relevante ontwikkelingen. Uiteraard was er voldoende ruimte voor netwerken en gezelligheid, waarbij ook de inwendige mens niet overgeslagen werd. Het bleef die avond in restaurant Rauw dan ook nog lang gezellig…

Coninko, samen succesvol.

klantendag 2

Zoals ook tijdens de Coninko dag in april het geval was, opende Mark Hooijberg (directeur Coninko) de dag met een toelichting op de diverse interne en marktontwikkelingen. Er was daarbij volop ruimte voor discussie over actuele onderwerpen. Zo ging het over de gevolgen van prijzen, grondstoffen en materialen. De laatste stand van zaken op het gebied van het digitale prijsbestand van Coninko, digitalisering en procesautomatisering werd ook uitgebreid toegelicht. Marks’ conclusie; “We zijn op veel gebieden ons aan het ontwikkelen en verbeteren met als doel samen succesvol zijn!”

Samen bouwen. Samen delen. Samen succesvol zijn.

klantendag 3

Leveranciers Soprema Nederland en Eurosafe Solutions deelden hun actuele kennis rondom belangrijke ontwikkelingen. Zo nam Peter Miltenburg, technisch manager bij Soprema Nederland, de aanwezigen mee in alles rondom FM Approval. Voor de aanwezigen geen onbekend thema, maar een specialist het verhaal horen vertellen zorgt toch voor nieuwe inzichten.

klantendag 4

Bas Sesink, business development & strategy manager bij Eurosafe Solutions deelde vanuit verduurzamingsoogpunt een zeer praktisch integraal stappenplan voor het volledige proces rondom het plaatsen van PV-panelen op daken, inclusief dakveiligheid.

klantendag 5

Voor de geïnteresseerde toehoorders werd de middag net als vorig jaar zeer informatief afgesloten door Michel van Eekert, directeur bij Buildsight (marktonderzoeksbureau voor de bouwsector en partner van Coninko). Michel bewees in een razend tempo met goede onderbouwingen dat het in de bouw(media) te vaak gaat over emotie, niet over de feiten. Met alle gevolgen van dien voor het sentiment. Zijn conclusie; “De Nederlandse woning- en utiliteitsbouw lijkt bestand tegen economisch zwaar weer.” Een positieve afsluiter dus van het inhoudelijke gedeelte van de dag. Aansluitend genoten de aanwezigen in een sfeervolle ambiance nog van een heerlijk diner.

Op naar de volgende Coninko klantendag in 2023!

klantendag 6

Aansluiten bij Coninko?

Denk je na het lezen van dit bericht, “Dat wil ik ook ervaren!” Professionele, grote dakdekkersbedrijven zijn van harte welkom. Wil je meer weten over het aansluiten bij Coninko? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte.

Volg Coninko op Linkedin.

Lees verder.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.