over ons 1
over ons 2
Over ons - Coninko op kantoor

Een centraal aanspreekpunt waarin kennis samenkomt. En een partner die de noodzakelijke contacten onderhoudt met internationale leveranciers van dakmaterialen voor de beste beschikbaarheid. Zodat jij met je dakdekkersbedrijf de aandacht kunt richten op waar het echt om gaat: het beste resultaat leveren op het dak. Maak daarom nu kennis met Coninko.

Successen maak je samen. Met Coninko.

Coninko is de verbindende factor voor dakdekkersbedrijven en leveranciers. Al jarenlang zijn wij hét kennis- en inkoopplatform voor onderhoudsbedrijven gespecialiseerd in platte en hellende daken. Strategisch inkopen onder gunstige voorwaarden voor alle partijen zit in ons DNA, net als het vormen van partnerships. We bieden onze aangesloten dakdekkersbedrijven digitaal toegang tot tienduizenden producten die het werk eenvoudiger, veiliger en rendabeler maken. Daarnaast bieden we klanten en leveranciers toegang tot een netwerk van professionele collega’s en organiseren we jaarlijks bijeenkomsten waarin we kennis en ervaringen delen. We zijn dus aanspreekpunt, vraagbaak en verbindende factor tegelijk. Ervaar het zelf ook bij Coninko, het netwerk met meerwaarde.

Financieel.

Samen inkopen betekent dat onze klanten profiteren van de beste leverings- en betalingscondities en bonussen. Wij maken heldere afspraken en zorgen voor een aanzienlijke tijdsbesparing voor elk aangesloten bedrijf.

Commercieel.

Coninko is partner voor innovaties, duurzaamheid, onderscheidende concepten en nieuwe verdienmodellen. Samen met onze leveranciers kijken we naar en grijpen we kansen die ons samen verder helpen.

Operationeel.

Wij zetten ons in om het dagelijks werk van onze klanten efficiënter te maken. We blijven de behoeftes van dakdekkersbedrijven koppelen aan een toegankelijk productplatform waarop prijsinformatie, gebruiksvoorschriften en voorraadstatus direct zichtbaar zijn. De kracht van data en digitalisering benutten we zo optimaal.

Onze mensen.

Mark Hooijberg van Coninko

Mark Hooijberg

Directie

Wieske Dorrestijn van Coninko

Wieske Dorrestijn

Kantoor

Marlene Dekkers van Coninko

Marlene Dekkers

Marketing

Suze Weijermans van Coninko

Suze Weijermans

Kantoor

Blijf op de hoogte.

  • Soprema over FM

Soprema over FM

08/06/2023|

Peter Miltenburg, technisch manager bij Soprema Nederland praatte onlangs de Coninko bedrijven bij over Factory Mutual. Je vindt hier een samenvatting van het verhaal van Peter.

Neem direct contact op.

Wij vertellen graag meer over de voordelen van Coninko.