over ons 1
over ons 2
Over ons - Coninko op kantoor

Een centraal aanspreekpunt waarin kennis samenkomt. En een partner die de noodzakelijke contacten onderhoudt met internationale leveranciers van dakmaterialen voor de beste beschikbaarheid. Zodat jij met je dakdekkersbedrijf de aandacht kunt richten op waar het echt om gaat: het beste resultaat leveren op het dak. Maak daarom nu kennis met Coninko.

Successen maak je samen. Met Coninko.

Coninko is de verbindende factor voor dakdekkersbedrijven en leveranciers. Al jarenlang zijn wij hét kennis- en inkoopplatform voor onderhoudsbedrijven gespecialiseerd in platte daken. Strategisch inkopen onder gunstige voorwaarden voor alle partijen zit in ons DNA, net als het vormen van partnerships. We bieden onze aangesloten dakdekkersbedrijven digitaal toegang tot tienduizenden producten die het werk eenvoudiger, veiliger en rendabeler maken. Daarnaast bieden we klanten en leveranciers toegang tot een netwerk van professionele collega’s en organiseren we jaarlijks bijeenkomsten waarin we kennis en ervaringen delen. We zijn dus aanspreekpunt, vraagbaak en verbindende factor tegelijk. Ervaar het zelf ook bij Coninko, het netwerk met meerwaarde.

Kwaliteit & kennis.

Hoogwaardige kwaliteit en kennisdeling staan centraal. Tijdens Coninko dagen, met leveranciers of onze externe experts zoals Buildsight.

Duurzaamheid.

Kennis om te komen tot de juiste keuzes en adviezen.

Digitaal.

Digitalisering is een van de stappen die gezet wordt voor het realiseren van meer efficiëntie.

Onze mensen.

Mark Hooijberg van Coninko

Mark Hooijberg

Mark
Hooijberg

Vernieuwen & verbinden

Alice Metz van Coninko

Alice Metz

Alice
Metz

Kantoor

Marlene Dekkers van Coninko

Marlene Dekkers

Marketing

Suze Weijermans van Coninko

Suze Weijermans

Data & verbinden

Elsemieke Juffer van Coninko

Elsemieke Juffer

Duurzaamheid

Blijf op de hoogte.