Uiteraard startten we het programma met de ontwikkelingen bij Coninko. Zoals gebruikelijk opende Mark Hooijberg (directeur Coninko) de dag met een update over onze samenwerking met de leveranciers. Daarna schoven naast de Coninko bedrijven een aantal leveranciers aan.

Koninklijke Van Wijhe Verf B.V.

Gevolgd door een presentatie van Marlies van Wijhe – CEO van Koninklijke Van Wijhe Verf B.V. Zij prikkelde de aanwezigen met de verduurzamingsstrategie van Wijzonol Bouwverven B.V. die jaren geleden al ingezet is. Een familiebedrijf dat fundamentele keuzes maakt en duurzaam innoveert in de “verfwereld”. Biodiversiteit, biobased, B-corp voor Wijzonol al de normaalste zaak van de wereld. Liggen zij voor of wij achter? Ook kwam de niet te onderschatten rol van familiebedrijven in deze reis die we met z’n allen moeten maken aan bod.

Najaarseditie Coninkodag 2023

Digitalisering

Michel van Eekert van Buildsight b.v. – onze vaste spreker in oktober – nam ons mee in de ontwikkeling van de Nederlandse bouw 2024. Op data gebaseerde inzichten, waar bedrijven slim hun voordeel mee kunnen doen.

Afsluitend confronteerde Menno Lanting, expert op het gebied van digitalisering, het publiek met prikkelende vragen en inspirerende praktijkvoorbeelden. Zijn uitsmijter: “A mind is like a parachute. It doesn’t work if it is not open.” Ofwel, kijk met een andere blik naar je business, naar de vraag achter te de vraag en sta open voor onverwachte oplossingen.

coninkodag 3

Dit aangevuld met voldoende netwerkmogelijkheden en culinaire gezelligheid was het een zeer geslaagde dag. Dank aan iedereen die aanwezig was, samen zijn we succesvol! Op naar de edities in 2024!

Aansluiten bij Coninko?

Denk je na het lezen van dit bericht, “Dat wil ik ook ervaren!” Professionele, grote dakdekkersbedrijven zijn van harte welkom. Wil je meer weten over het aansluiten bij Coninko? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte.

Volg Coninko op Linkedin.

Lees verder.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.