Eurosafe is al meer dan vijftien jaar leverancier bij Coninko. Het is een mooie groep bedrijven om aan te mogen leveren. De Coninko-bedrijven hebben oog voor de lange termijn. Dat helpt Eurosafe om het bereik te vergroten en biedt ons continuïteit. Niet onbelangrijk in een veiligheidsmarkt waar consolidatie plaatsvindt. De grote hoeveelheid vaste afzet biedt Eurosafe stabiliteit en continuïteit in cashflow. Bovendien wordt er keurig op tijd betaald.

Dakdekkersbedrijven

Bij Coninko zijn de juiste dakdekkerspartijen voor Eurosafe aangesloten. Partijen die bezig zijn met de ontwikkeling en groei van hun bedrijf. Daar wil Eurosafe graag bij horen. We kunnen elkaar vooruit duwen. Coninko vertegenwoordigt een mooi deel van de markt, met omvangrijke bedrijven. Dat past goed bij onze eigen omvang. De meeste toegevoegde waarde zit in de lange termijn.

Coninko inkooporganisatie biedt Eurosafe veel bereik, handig via één kanaal. De bedrijven zijn ook onze ogen en oren in de markt. Door de consolidatie die in de markt aan de gang is, kunnen we op deze manier onze winkansen spreiden. Een partij met een groot inkoopvolume willen we natuurlijk graag tot onze klanten rekenen.

“Bij Coninko zitten de juiste dakdekkerspartijen, die bezig zijn met de ontwikkeling en groei van hun bedrijf.”

Kennispartners

Eurosafe is meer dan de partij die ankerpunten op het dak zet, we onderscheiden ons echt met een totaalpropositie vanuit ‘de Safety Circle’. We willen graag als kennispartner ingezet worden, echt adviseren en ondersteunen. Een waardevolle aanvulling zijn voor de dakdekker. Niet alleen op het gebied van veilig werken op platte daken, maar ook als het bijvoorbeeld gaat over wet- en regelgeving, brandwachten, PV-panelen, RI&E’s en trainingen.

Coninko heeft een duidelijke groeistrategie, dat is te merken. De samenwerking, het onderling kennis delen en elkaar helpen, met focus op lange termijn groei, dat biedt wederzijds kansen.

wouter sikking profielfoto

Over Eurosafe

Eurosafe is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België levert zij betrouwbare systemen en oplossingen voor werken op hoogte en in besloten ruimten. Bij Eurosafe in Nederland werken dagelijks zo’n 150 medewerkers om de wereld elke dag weer een stuk veiliger te maken.

Mark Dubbink

CEO – Eurosafe

De leveranciers van Coninko.

velux commercial logo
carlisle logo
antragaz logo
wiltec logo
ags logo
anjo logo
rez dakveiligheid logo
icopal logo
kingspan logo
quality roofing systems logo
isobouw logo
wecal logo
van wylick logo
roval logo
boels rental logo
soprema logo
iko logo
guardian logo
freriks werken logo
fons meeder logo
zoontjens logo
fihuma logo
eurosafe solutions logo
rockwool logo
sealeco logo
unilin insulation logo
cpe logo

De voordelen van Coninko.

Het beste resultaat op het dak. Daar doen we het voor. Op financieel, commercieel en operationeel gebied draaien we continu aan de knoppen om dit samen te bereiken.

coninko logo
 • Aantrekkelijke bonus.
 • Scherpe inkoop- en betalingscondities.
 • Digitaal artikelbestand.
 • Grote tijdsbesparing.
 • Strategische partnerships.
 • Up-to-date kennisniveau.
 • Innovatie en nieuwe concepten.
 • Mee in de verduurzaming.
 • Digitalisering en automatisering.
 • Grondstoffen, materialen en beschikbaarheid.
 • Data voor meer inzicht.
 • Een hoger verwerkingsniveau.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.