Inkooporganisatie voor dakdekkers­­­bedrijven

In de afgelopen periode hebben we onszelf als Coninko – inkooporganisatie voor dakdekkersbedrijven – eens goed onder de loep genomen. We hebben het merk Coninko afgepeld tot de kern en de boodschap opnieuw geformuleerd. Kortom: Coninko in een nieuw jasje!

We zijn een merk dat volop in de actualiteit handelt, samenwerking en partnerschap boven alles stelt en uitdagende groeiambities voor de toekomst kent. Dat verdient een herijking en nieuwe, frisse uitstraling. Zowel het logo, de huisstijl, als deze website hebben we daarom onder handen genomen. Een solide boodschap, to-the-point, met frisse kleuren, vormen en beelden van nu.

Samen succesvol

Coninko is een mooie club met ondernemende medewerkers, klanten en leveranciers. We gaan als partner voor duurzame groei en langdurig succes. We werken daarom iedere dag weer aan een kwalitatief en oprecht partnerschap met onze klanten en leveranciers. Zowel op financieel, commercieel als operationeel gebied.

Samen bouwen. Samen delen. Samen succesvol zijn.

Straalden we deze reikwijdte van onze dienstverlening nog voldoende uit? Kwam onze boodschap duidelijk genoeg over? Herkennen onze partners ons hier voldoende in? Grotendeels wel, maar het jasje verdiende wel een upgrade. Zodat het ons weer beter past, nu en straks.

coninko in een nieuw jasje

Logo en huisstijl Coninko

Het vertrouwde logo van Coninko heeft een opfrisbeurt gekregen, zodat het de komende jaren blijft uitstralen wat we willen, zonder afbreuk te doen aan de opgebouwde herkenning van het beeldmerk. Dankzij de toevoeging van een fris palet aan kleuren, vormen en beelden is de huisstijl weer helemaal klaar voor de toekomst!

Nieuwe website Coninko

Om beter weer te geven wat Coninko als dienstverlener voor dekdekkersbedrijven en leveranciers kan betekenen, is ook de website vernieuwd. Wat wij betekenen gaat namelijk veel verder dan het bieden van inkoopvoordeel en gunstige condities aan onze klanten. Dit gaat ook over samenwerken op het gebied van marktontwikkeling, innovatie, duurzaamheid en digitalisering. Om maar eens wat te noemen.

Laat je ons weten wat je van ons nieuwe jasje vindt?

Blijf ons volgen!

Blijf op de hoogte.

Volg Coninko op Linkedin.

Lees verder.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.