Volledig in lijn met de groeiambitie van Coninko, verwelkomen we na Dakvisie en Texa Daken dit jaar opnieuw 2 professionele, grote dakdekkersbedrijven. Zowel Korff Dakwerken als Daktec kiezen namelijk voor het collectief van Coninko.

Het logo van Korff Dakwerken

Korff Dakwerken uit Volendam is in 1997 opgericht en is specialist in renovatiewerkzaamheden van daken in voornamelijk Groot-Amsterdam. Sinds de oprichting staan een no-nonsense mentaliteit en het simpelweg leveren van kwaliteit het hoogst in het vaandel.

Logo Daktec meppel

Daktec (sinds 1983) heeft vier vestigingen, namelijk in Drachten, Zwolle, Harderwijk en Meppel. Dit dakdekkersbedrijf heeft meer dan 35 jaar ervaring in veiligheid, sedumdaken, dakrenovatie en nieuwbouw in zowel de zakelijke- als particuliere markt.

Mark Hooijberg, directeur Coninko: “De toetreding van opnieuw twee kwaliteitsbedrijven is volledig in lijn met onze ambitie om te groeien met mooie bedrijven qua omvang en drive. We zijn er trots op dat zij zich bij ons aansluiten en mee gaan bouwen aan onze strategie ‘Samen succesvol’ zijn.”

Ook deze Coninko klant profiteert direct bij aansluiting van de vele voordelen op financieel, commercieel en operationeel gebied.

Blijf op de hoogte.

Volg Coninko op Linkedin.

Lees verder.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.