Dakvisie onderhoudt, repareert en installeert sinds 2006 platte daken voor de professionele markt. Van een nieuw dak, dakonderhoud en dakrenovatie tot daklekkage en valbeveiliging. Klanten van Dakvisie zijn woningcorporaties, scholen, zorginstellingen, projectontwikkelaars, bedrijven, VVE’s, gemeenten, aannemers en commercieel vastgoedbeheerders.

“De ontwikkelingen in de dakenbranche gaan snel. Ik wil ontzorgd worden voor de inkoop, zodat ik me bezig kan houden met andere zaken. Coninko doet dat voor ons.”

Het logo van Dakvisie

Dennis Geloudemans, directeur/eigenaar Dakvisie: “De ontwikkelingen in de dakenbranche gaan snel. Ik wil ontzorgd worden voor de inkoop, zodat ik me bezig kan houden met andere zaken. Coninko doet dat voor ons. Ook is het een prettige gedachte dat de inkoop gezamenlijk verloopt richting steeds grotere producenten. Bovendien vind ik bij Coninko contact met gelijkgestemden.”

Mark Hooijberg, directeur Coninko: “De toevoeging van Dakvisie is helemaal in lijn met onze ambitie; groei door professionele kwalitatieve dakdekkersbedrijven met de juiste omvang te betrekken bij onze inkooporganisatie. Daar past Dakvisie perfect in. Van harte welkom!”

Met dit soort bewuste toevoegingen groeit Coninko gestaag door. Ook als het gaat over de samenwerking met nieuwe leveranciers voor een steeds completer en veelzijdiger aanbod.

Het is van belang dat de meerwaarde van Coninko wordt herkend door klanten. Coninko blijft dan ook volop ontwikkelen. Met een steeds groter team van collega’s bouwt Coninko aan de optimale rol in de markt, met een steeds uitgebreidere dienstverlening. Zodat de directeur/eigenaar van een dakdekkersbedrijf nog meer tijd en focus kan hebben op het eigen bedrijf, de verbeterpunten en ontwikkelmogelijkheden.

Meer weten over Dakvisie, je leest het op de website van Dakvisie.

Blijf op de hoogte.

Volg Coninko op Linkedin.

Lees verder.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.