Deze toonaangevende dakdekker uit Monster/Den Haag heeft de focus op innovatieve en duurzame dakbedekkingssystemen. De huidige directie is al de derde generatie aan het roer. Texa Daken biedt daktechniek, – beheer en -veiligheid, is Dakmerk lid en nu nog onderdeel van Synthion.

“We worden onderdeel van een team waar je door samen te werken heel veel snelheid kan bereiken.”

Het logo van Texa Daken

Lars Bos (directeur-eigenaar Texa): “We zijn druk bezig om ons bedrijf efficiënter te organiseren, stappen te maken op het gebied van digitalisering en kwaliteitsborging. We kennen de NDA-partners natuurlijk al heel lang. Het laatste jaar hebben we bij een paar trajecten samengewerkt en daar is duidelijk geworden dat we over veel zaken gelijke gedachten hebben.

Het voordeel van NDA is voor ons dat we nu onderdeel gaan worden van een team waar je door samen te werken heel veel snelheid kan bereiken. Dat in combinatie met de basis van Coninko; ontzorging op het gebied van inkoopcondities, digitale prijzen, nieuwe concepten.”

“Bij NDA zien we Texa ook als een sterke strategische partner”, zegt Mark Hooijberg (directeur NDA). “Het is een bedrijf dat volop bezig is met ontwikkelen. En niet onbelangrijk, ook op menselijk vlak hebben we een klik. Dat is heel belangrijk. Ik geloof er echt in dat je het samen moet doen. Net als de kopgroep in een wielerwedstrijd. Neemt niet weg dat we nog een lange rit hebben af te leggen, maar de juiste vibe hebben we samen al te pakken.”

Met de komst van TEXA Daken bestaat Coninko uit een groep van 20 bedrijven en NDA uit 8 bedrijven.

Blijf op de hoogte.

Volg Coninko op Linkedin.

Lees verder.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.