Ik ben hartstikke blij dat we 6 jaar geleden zijn benaderd om aan te sluiten bij Coninko. Wij hebben daar echt heel veel profijt van.

Samen met andere grote dakdekkers delen we de kennis en inkoop en dat levert ons veel voordeel op. Als ik Coninko moet typeren dan komen de woorden ‘groot’, ‘gemakkelijk’ en ‘kennisverrijkend’ bij me boven. Ik zou het daarom ook aanbevelen bij andere partijen. Sterker nog, ik heb al meerdere bedrijven aangedragen omdat ik duidelijk de voordelen zie van een grote organisatie.

“Aangesloten zijn bij Coninko is een echte plus!”

Aangesloten zijn bij Coninko geeft ons meer rust als het gaat over de inkoop. We hebben samen betere prijsafspraken. Het meest waardevol vind ik de bonusafspraken. De inkoop- en betalingscondities, de bonus, alles bij elkaar scheelt het gewoon erg veel tijd als dat centraal geregeld wordt. En dat geeft me rust. De tijdsbesparing zorgt er bovendien voor dat ik tijd over heb om andere belangrijke dingen te doen.

Natuurlijk leven we nu in vreemde tijden met grondstoffenschaarste en extreme prijsstijgingen, maar ook dan kun je als grote groep veel beter een vuist maken dan wanneer je dat alleen zou moeten doen. Het is wel zaak dat we goed en open blijven communiceren met elkaar, bijvoorbeeld over de leveranciersafspraken. Zeker nu nog dichter op de bal spelen, zodat snel duidelijk is waar we naartoe gaan.

We delen onderling ook veel kennis met elkaar. Hierdoor weet je beter wat er speelt in de markt. Waar de problemen liggen. Je hoort de nieuwtjes snel. Hierdoor zitten we er bovenop! Dat is ook een prettige gedachte als je ziet hoe snel sommige ontwikkelingen gaan rondom innovatie, digitalisering en verduurzaming. Hoewel wij hier als Verbidak wel altijd ons eigen plan in blijven trekken.

erik maas profielfoto

Over Verbidak.

Verbidak is gespecialiseerd in nieuwbouw, reparatie, renovatie en onderhoud van platte daken. Er is een ruime keuze in dakbedekkingsmaterialen. Van bitumineuze daken tot groendaken en van isolatie en shingles tot permanente valbeveiliging. Het dakdekkersbedrijf werkt voor bedrijven, overheid, instellingen, woningbouwverenigingen, aannemers én particulieren. Verbidak werkt voornamelijk in de noordelijke provincies: Groningen, Drenthe, Friesland en in de kop van Duitsland. Uitgangspunt in de Verbidak-aanpak is: kwaliteit, service, duurzaamheid en persoonlijke aandacht.

Arjan Freuling

Technisch directeur – Verbidak

Meer klantverhalen.

Verkoelen Dakspecialisten.

“Meer inkoopslagkracht, maar ook om het kennisdelen en het uitwisselen van ervaringen.”

Martens Dakbedekkingen.

“Er zijn ervaren bedrijven aangesloten, met mensen die al lang in ons vak actief zijn.”

Kwerreveld Dakbedekkingen B.V.

“Coninko is een professionele, gewaardeerde en vooruitstrevende inkooporganisatie.”

De klanten van Coninko.

Hieronder vind je onze trouwe klanten. Staan jullie er binnenkort ook bij?

voormolen logo
hd daksystemen logo
martens logo
gr8roofs logo
verbi-dak logo
verkoelen logo
van venrooy logo
technodak logo
cazdak logo
schadenberg logo
rosmalen logo
zaanstad dakwerken logo
olster logo
lukasse logo
kwerreveld logo
finkenflugel logo
klomp logo
feenstra logo
hoekdak logo

De voordelen van Coninko.

Het beste resultaat op het dak. Daar doen we het voor. Op financieel, commercieel en operationeel gebied draaien we continu aan de knoppen om dit samen te bereiken.

coninko logo
 • Aantrekkelijke bonus.
 • Scherpe inkoop- en betalingscondities.
 • Digitaal artikelbestand.
 • Grote tijdsbesparing.
 • Strategische partnerships.
 • Up-to-date kennisniveau.
 • Innovatie en nieuwe concepten.
 • Mee in de verduurzaming.
 • Digitalisering en automatisering.
 • Grondstoffen, materialen en beschikbaarheid.
 • Data voor meer inzicht.
 • Een hoger verwerkingsniveau.

Direct contact.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.